VIDEO - Iubitorii de animale i-au pus la zid pe jucătorii Braziliei. Ce a făcut ofițerul de presă a echipei cu o pisică ce a urcat pe masă la conferință


Ofițerul de presă a naționalei Braziliei i-a supărat de-a dreptul pe iubitorii de animale, după gestul pe care l-a făcut la o conferință de presă, când o pisică a urcat pe masa de la care vorbea un jucător. 

La Cupa Mondială din Qatar s-a stârnit o controversă uriașă printre brazilieni, cu ocazia conferinței de presă susținute de Vinicius Junior (selecționata Braziliei) înaintea duelului cu Croația, din sferturile de finală. 

În timp ce starul lui Real Madrid răspunde la o întrebare, o pisică s-a urcat pe masă și s-a așezat pașnic în dreptul ofițerului de presă. Cel din urmă a mângâiat felina preț de câteva secunde, dar apoi, de nicăieri, jurnalistul a apucat-o brusc cu ambele mâini și apoi i-a dat drumul în aer. 

Vinicius a părut surprins de modul în care conaționalul său a manevrat pisica, însă după gestu acesta brazilienii, dar și mulți microbiști din alte țări, au reacționat dur în comentarii pe rețelele de socializare, unii spunând că se așteaptă ca echipa Braziliei să fie „distrusă” la Campionatul Mondial de anul acesta. 


Comentarii Facebook