Gică Hagi, discurs tranșant la finalul meciului cu CFR Cluj: „Noi suntem nașii CFR-ului. Lipsă totală de respect!”


În urma rezultatului înregistrat cu CFR Cluj, Farul a fost eliminată din Cupa României încă din faza grupelor. Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului Farul - CFR Cluj, încheiat 0-0, în Grupa C a Cupei României.

Hagi și-a spus nemulțumirea la finalul meciului cu CFR Cluj din Cupa României. Acesta s-a referit la faza din minutul trei, când Borza a văzut direct cartonașul roșu.

Cei mai puternici suntem noi acum, respectați-ne, vă rog frumos! Din cauză că am luat roșu (n.r. - s-a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj). Nu s-a verificat, nu s-a vrut. Nu a fost fault grosolan și jucătorul acela a continuat să joace. Acel jucător a jucat tot meciul. Noi am încercat să jucăm.

Înainte de meci, nu s-a discutat deloc de meciul nostru cu CFR. Chiar așa? Nu se poate! CFR cu Farul era derby-ul, trebuia să se vorbească toată ziua. Nu se vorbea de derby. Zero! Zero!

Lipsă totală de respect! Farul e pe primul loc și noi nu reprezentăm nimic. Nu pot să tac! Așa ne ducem în groapă cu fotbalul românesc. Sau suntem în groapă. 

Să ne lase să jucăm! Chiar așa ușor să dai un jucător afară, în minutul trei? În derby? Eu ce am văzut... jucătorul advers a jucat toate minutele. A făcut regia aia cu targa, o regie frumoasă. După aia s-a întors pe teren, nu avea nimic. Contează intensitatea cu care a fost făcut faultul.

Lasă că ies eu să vorbesc, să mă faceți cu ouă și oțet. O să ne fie frică să spunem ceva! Să nu uitați, Farul a jucat cu jucători tineri, români, mulți. Am făcut față. Jucători de 2003, 2005, 2006. 

Noi suntem nașii CFR-ului. I-am bătut de 12 ani. Nu știu dacă e vreo echipă ca noi. Eu am câștigat la CFR acum trei luni. Ce să facem, să stăm drepți? Noi muncim, ne dorim, vrem”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu CFR Cluj, din Cupa României, scrie digisport.ro.

Clasamentul Grupei C din Cupa României

cfr.jpg

Comentarii Facebook