VIDEO/FOTO - Accidentare groaznică la Cupa Mondială: Cum arată radiografia fotbalistului saudit, lovit în față, în meciul cu Argentina


Fotbalistul Yasser Al-Shahrani, fundașul stânga al echipei Arabiei Saudite, a suferit o accidentare extrem de gravă în minutele de prelungire ale meciului cu Argentina de la Cupa Mondială din Qatar, scrie Gazeta Sporturilor

jucator 2.PNG

În minutul 90+5 al meciului, când Arabia Saudită încerca să mențină avantajul minim de pe tabelă, 2-1, argentinienii au aruncat mingea în careul advers. Portarul Al Owais a ieșit pentru a respinge balonul și a reușit să îl boxeze departe de poartă, dar în același timp, l-a lovit pe fundașul stânga Yasser Al-Shahrani cu genunchiul în figură.

Acesta a căzut secerat, s-a lovit cu capul de gazon, iar jocul a fost întrerupt la câteva secunde după. În acele clipe, portarul Arabiei Saudite făcea semne disperate ca echipa medicală să intre pe teren. Yasser Al-Shahrani a primit îngrijiri medicale pe gazon și a fost scos cu targa de pe gazon.

Radiografia arată că fața fotbalistului a fost făcută praf. Al-Shahrani are maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. A suferit și hemoragie internă, iar medicii au decis să-l opereze.

jucator 1.PNG

Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a reacționat imediat după accidentarea gravă a lui Yasser Al-Shahrani și l-a trimis pe jucător de urgență cu un avion privat în Germania, pentru a primi tratamentul corespunzător, potrivit Saudi News.

Jocul a fost reluat în minutul 90+9, după aproximativ 4 minute de întrerupere. Arabia Saudită a rezistat atacurilor Argentinei și s-a impus cu 2-1, într-una din cele mai mari surprize din istoria meciurilor de la Cupa Mondială.


Comentarii Facebook