VIDEO. Eugenie Bouchard face senzație pe internet. Tenismena canadiană, provocată să rostească mai multe expresii în limba română


Eugenie Bouchard a învățat cuvinte de argou în limba română, cu „ajutorul” organizatorilor turneului WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Clipul postat vineri de organizatorii turneului face senzație pe internet. 

Eugenie Bouchard (28 de ani) a fost provocată de organizatorii turneului de la Cluj-Napoca să rostească mai multe expresii în limba română, iar canadianca învățat una cu adevărat hilară: „Rupe-i fâșu’!”.

b1.jpg

„Genie” a fost provocată să pronunțe: „Mă îmbăt cu apă rece!”, „Mi-am luat nasul la purtare!”, „Rupe-i fâşul!”, „Frec menta!”, „Mi-e frică şi de umbra mea!”, „Umblu cu cioara vopsită!”, iar fanii s-au amuzat pe Twitter de filmulețul inedit cu Eugenie Bouchard.

Reamintim că Bouchard n-a reușit să încheie meciul din primul tur, din cauza unei accidentări. Chiar dacă s-a bucurat de timpul petrecut în România, sportiva din Canada, fostă ocupantă a locului 5 mondial, a părăsit competiția după numai 55 de minute de joc: 3-6 (abandon) cu Anhelina Kalinina. 

Comentarii Facebook