Victorie pentru CR Cluj în preliminariile Champions League, în fața Maccabi Tel Aviv. Iuliu Mureșan și-a lăudat fosta echipă


CFR Cluj a reușit să se impună în prima manșă a dublei din turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor, joi seară, în fața echipei Maccabi Tel Aviv.

Formația din Gruia a câștigat partida cu 1-0, printr-un gol marcat de Omrani în minutul 22.

Fostul președinte al CFR-ului, Iuliu Mureșan, i-a lăudat pe ”feroviari”, precizând că Dan Petrescu poate ajunge în grupele cupelor europene.

CFR a făcut un meci bun, un joc care îi poate aduce calificarea în turul următor. A jucat realist și a luat o opțiune serioasă. Dacă ar fi fost și Țucudean lângă Omrani poate mai marcau o dată. Maccabi e o echipă bună. Parcă israelienii sunt puțin peste Astana. CFR are un lot valoros, iar cu completările de acum va fi și mai puternică.

Eu cred că nu va avea probleme în a câștiga din nou campionatul în România. Îi văd mergând în turul următor și în Ligă, acolo unde va fi un adversar mult mai dificil. Sunt șanse și cu Celtic. Nu mai sunt chiar așa de speriat. Dacă reintră Țucudean, un jucător care dă gol din nimic, au șanse”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Returul dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv e marți, 30 iulie, de la ora 20:00.


Comentarii Facebook