Vezi ce spune Tyler Morris despre cosul care a adus titlul la Cluj! - VIDEO


Tyler Morris, eroul finalei pentru U Mobitelco, a povestit la finalul meciului cum a inscris cosul de 3 puncte in ultima secunda a meciului cu CSU Ploiesti. 

"Am dat ultimul cos al campionatului, dar nu m-as numi eroul finalei. A fost un efort comun al echipei. Kyndall a inscris multe cosuri, Silivasan a fost de asemenea foarte bun. Colectiv am facut totul. M-am straduit sa fie o aruncare buna. Am incercat sa dau drumul la minge cat am putut de repede si am fost binecuvantat ca mingea a intrat in cos si am castigat. Nu stiu ce ar mai fi de spus", spune Tuler Morris.

Americanul a mai marturisit ca obisnuieste sa ramana dupa antrenamente pentru a exersa tot felul de cosuri imposibile. "Impreuna cu Kyndal stam dupa antrenament si ne jucam. Incercam cosuri pe care in mod normal nu le exersam la antrenament. Cred ca a fost o lovitura norocoasa, dar norocul aduce victoria si ma bucur", afirma Tyler Morris.

Eroul Clujului a tinut sa le multumeasca fanilor, care l-au intampinat inca de la bun inceput cu multa afectiune si l-au sustinut.

 

Vezi si...

U Mobitelco, campioana la baschet! Scor 64-61. Tyler Morris a inscris de la mijlocul terenului - VIDEO

De bucurie ca U Mobitelco e campioana, suporterii si jucatorii au facut baie in Somes VIDEO

Baschetbalistii clujeni au primit trofeul pe acordurile Imnului studentilor - VIDEO

Comentarii Facebook