Vezi ce spune Paszkany despre cele 8 tofee castigate de CFR Cluj si despre acuzatiile de blat


Arpad Paszkany sustine ca cele 8 trofee castigate de CFR Cluj in ultimii cinci ani au fost obtinute cu foarte multa munca.

"Prin foarte multa munca si prin si mai mult suflet! Norocul meu este ca si la fotbal, ca si in celelalte activitati ale mele mai putin mediatizate, din sectoarele economice, am o echipa manageriala foarte buna. stiu ca Meme Stoica a luat anul trecut titlul de cel mai bun manager, dar, din punctul meu de vedere, cel mai bun manager e Iuliu Muresan.

Trofeele castigate vorbesc de la sine. Pot sa spun ca avem aceeasi echipa manageriala de la inceput, chiar de cand am preluat acest club, din Divizia C. Iuliu Muresan presedinte, Sandu Matei - el e un fel de director sportiv, iar apoi am reusit sa aducem un suflu nou si oameni tineri. Venirea lui Razvan Zamir acum trei ani si mai sunt niste tineri ale caror nume nu sunt cunoscute pe plan fotbalistic", a declarat Arpad Paszkany.

Finantatorul CFR Cluj l-a aparat pe Zamfir, acuzat de unii ca ar sta in spatele blaturilor facute de "feroviari".

"Lumea spune ca el ar contacta jucatorii din Romania ca sa-i blatuiasca, pentru ca are relatii cu ei de cand era impresar. Astea sunt calomnii. El a avut doar 15-20 de jucatori cand era impresar, dintre care multi de la Rapid. El mai mereu e pe drumuri. Doar 20-30 la suta din weekend-urile in care se joaca etape din Liga I se afla in Romania", a mai spus Paszkany, intr-un interviu acordat prosport.ro.

Comentarii Facebook