Joi 9 Februarie

Veste BOMBĂ în lumea sportului! Rihanna vrea să cumpere un club de fotbal din AngliaRihanna a început negocirile pentru a cumpăra o echipă de fotbal în Marea Britania și chiar a primit câteva sfaturi de la unul dintre bunii săi prieteni, fotbalistul Didier Drogba, de la Chelsea.

Frumoasa cântăreață, în vârstă de 26 de ani, vrea să creeze și o academie de sport în ţara ei de origine, Barbados.

"La început, am crezut că dorinţa Rihannei de a cumpăra un club de fotbal va dispărea foarte repede. Ne-am imaginat că ea se află încă sub influenţa Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul că ea îşi doreşte cu adevărat acest lucru. Vrea să înfiinţeze o academie de fotbal în ţara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie", a declarat o sursă pentru Daily Star, citat de Mediafax.

Totuși, artista a lăsat să se înțeleagă că și Los Angeles-ul este o variantă posibilă pentru cumpărarea unei echipe de fotbal.

"Marea Britanie este ca o a doua ţară pentru ea, deşi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă să colaboreze şi cu o echipă din Los Angeles", a adăugat aceeaşi sursă.

Comentarii Facebook