Miercuri 24 Aprilie

Veste BOMBĂ în fotbal: Steaua se va destrăma


Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Steaua se va destrăma dacă se va califica în grupele Champions League.

"Daca Steaua trece si de play-off si se califica in grupele Ligii Campionilor, vor pleca cel putin trei jucatori pe bani foarte multi, ascultati ce va spun eu! Pai, dupa ce a vazut meciul de la Tbilisi, Gigi Becali a vrut sa riste si a refuzat oferta pentru Chiriches deoarece va primi peste 20 de milioane de euro daca Steaua va intra in grupele Ligii", a declarat Dumitru Dragomir, informează realitatea.net.

Managerul echipei, Mihai Stoica, a recunoscut deja că unii jucători sunt interesați să plece.

"Haideti sa va mai spun ceva, un jucator a venit la mine la finalul meciului de la Tbilisi. Nu este impresariat nici de fratii Becali, nici de Anamaria Prodan. Mi-a zis direct «Vreau si eu o hirtie, sa stiu cat cost!». Da, a vrut hartie de la club ca sa poata pleca. Noi suntem Steaua, aici nu facem asa ceva, sa fie clar! Daca dam o hartie, inseamna ca pretul e deja la jumatate. Inseamna ca vrem sa scapam de jucatori. Si apoi mi-a povestit Reghe ca are cinci apeluri pe telefon de la agentul jucatorului", a spus Mihai Stoica.

Comentarii Facebook