Vasile Miriuță nu renunță Europa League: ”Eu mai sper încă”



Formația CFR Cluj se află la opt puncte distanță de Dinamo, însă anunță că nu a ieșit încă din lupta pentru locul patru, pentru a prinde un loc în cupele europene.

Duminică, clujeni o vor întâlni pe Astra Giurgiu, însă Miriuță este convins că echipa sa va putea face față ocupantei locului doi.

Dacă jucăm așa cum am făcut-o în ultimele săptămâni, sunt sigur că le vom face viață grea celor de la Giurgiu. Mai sunt încă șase meciuri, nu? Niciodată nu e târziu, mai sunt destule puncte puse în joc”, a spus Miriuță, potrivit Digi Sport.

În cazul în care nu se clasează pe primele patru locuri din campionat, CFR Cluj va rata, pentru al doilea an consecutiv, calificarea în cupele europene, însă tehnicianul încă mai are speranțe pentru jucătorii săi.

Chiar dacă n-am avut obiectiv cupele europene, eu mai sper încă. Știm cu toții, sunt opt puncte, șase meciuri, acem partida directă cu Dinamo, speranța moare ultima, nu? Eu și jucătorii ne dorim să câștigăm cât mai multe puncte și să urcăm cât de sus putem și, de ce nu, să prindem locul patru. Nu cedăm”, a conchis Miriuță.

Comentarii Facebook