Vasile Miriuță îl face praf pe jucătorul vedetă al CFR-ului: Fiecăruia îi vine rândul


Fostul antrenor al CFR Cluj, Vasile Miriuță, a criticat achiziția făcută de clubul din Gruia, la jumătatea lunii trecute, brazilianul Julio Baptista. Fotbalistul a semnat cu CFR Cluj după o pauză de doi ani de zile, iar acest lucru se reflectă deja în prestațiile modeste de pe teren.

Miriuță nu a ratat ocazia de a-și ”înțepa” fosta echipă, precizând că feroviarii nu au nevoie de fostul jucător al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma.

"Baptista, ce să mai spun, a fost un jucător extraordinar. L-am văzut acum în două jocuri când a intrat, dacă intru eu acum la 90 de kilograme, nu cred că se mișcă Baptista mai bine ca mine. Fără să-l supăr, a fost un mare jucător însă fiecăruia îi vine rândul", a declarat Miriuță, la Pro X.

În locul lui Conceicao, tehnicianul spune că ar oferi mai multe minute de joc fotbaliștilor tineri precum Costache, Ioniță sau Păun.

"A fost o lovitură de imagine a șefilor de acolo, să aducă lumea la stadion cu intrarea în grupele Europa League. Nu s-a întâmplat acest lucru, din păcate. Baptista nu este un jucător care să mai poată acum. Poate dacă îl pregătești 2-3 luni, să-l ai prin decembrie... Dar nu știu dacă mai poate acum... Părerea mea este că a fost o greșeală aducerea lui Baptista la CFR. Mai bine dai șansă unui jucător tânăr de acolo și sunt vreo 6-7 acolo", a completat fostul antrenor de la CFR.

Deși s-au chinuit cu Dudelange, echipă care i-a și scos din cărți pentru grupele Europa League pe ardeleni, Vasile Miriuță crede că CFR are un lot mai bun decât al celor de la FCSB și astfel, rămâne cu prima șansă la titlu în acest sezon.

Sunt două loturi echilibrate. Părerea mea e că CFR arată mai bine. Au dubluri echilibrate pe posturi. Eu rămân și acum cu părerea că CFR e favorită la titlu, nu că am antrenat acolo și că țin cu CFR. Părerea mea e că la lotul actual, CFR e favorită la titlu”, a mai spus Vasile Miriuță la Pro X.

Comentarii Facebook