Valentin Lemnaru a vorbit despre plecarea la Steaua: ”A fost doar un zvon”


Valentin Lemnaru, clasat pe locul doi în topul marcatorilor din acest sezon al Ligii I, va rămâne încp un sezon la Universitatea Cluj.

Deși acesta a fost dorit de către Steaua, un eventual transfer nu s-a concretizat, cele două părți neajungând la o înțelegere, însă Lemnaruspune că această tevatură a fost doar un zvon.

Dacă era să plec se făcea transferul până acum. Domnul Walter mi-a spus că mă va anunţa dacă va fi vreo ofertă concretă. Eu nu sunt disperat să plec. Acum mă gândesc doar să începem pregătirile şi să facem treabă la „U”. Sincer, nu ştiu dacă au fost sau nu oferte. Cred că au fost mai mult zvonuri, inclusiv cu transferul la Steaua”, a declarat Lemnaru, în Prosport.

De asemenea, antrenorul lui ”U”, Mihai Teja, a fost și el vizat de către conducerea campioanei pentru a-l înlocui pe Laurențiu Reghecampf.

Lemnaru a precizat că se bucură de faptul că poate continua colaborarea lu Teja.

Mi-am dorit foarte mult să rămână Mihai Teja şi să demonstreze în continuare la “U” Cluj că este un antrenor foarte bun. Poate să se bată la titlu şi cu “U” Cluj în câţiva ani. Nu trebuie neapărat să plece”, a spus încrezător atacantul "studenților".

Comentarii Facebook