Valentin Ghionea, golgheter la U Transilvania Cluj, dupa primul meci


Valentin Ghionea a devenit supervedeta de la U Transilvania Cluj, a fost golgheter inca din primul meci jucat la noua lui echipa.

U Transilvania a jucat importiva celor de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau, meci castigat cu 26-23. 8 goluri au fost inscrise de componentul echipei nationale Valentin Ghionea.

"Ne bucuram ca am castigat un meci dificil, am facut un meci bun si sper sa o tinem tot asa. Baietii au muncit, si-au dorit foarte mult victoria, cred ca daruire pe teren a facut diferenta. Eu am incercat sa-mi ajut echipa, mi-a placut atmosfera, cu o sala plina nu multi ar putea sa ne bata acasa. U Transilvania are fata de primele cinci locuri", a declarat Valentin Ghionea, dupa primul meci in tricoul Universitatii.

Antrenorul echipei U Transilvania Cluj, Constantin Stefan. a spus ca "jucatorii de rasa intra pe teren si joaca la orice echipa, indiferent cate antrenamente s-au facut impreuna. Sper ca la finalul campionatului sa fim pe o pozitie care sa ne asigure participarea in Europa, mi-e dor de cupele europene".

Citeste si...

U Transilvania Cluj, victorie in etapa a XII-a a Ligii Nationale de Handbal

Comentarii Facebook