Duminica 10 Decembrie

Val de incertitudini la CFR Cluj! Culisele plecării lui Dan Petrescu, la expirarea contractului său din 2024


Dan Petrescu a recunoscut care este motivul hotărârii sale să plece de la echipa clujeană, la expirarea contractului său, în 2024. „Bursucul” susține că motivul principal al plecării sale ar fi arbitrii.

Dan Petrescu a adus din nou critici severe la adresa arbitrajului din fotbalul românesc și a anunțat că intenționează să părăsească echipa clujeană, dar și țara, la finalul contractului său, în 2024. Petrescu este hotărât să ia această decizie la finalul contractului său cu CFR Cluj, în ciuda faptului că Neluțu Varga, patronul clubului, i-a propus, recent, o prelungire până în 2029.

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj în 2024

Invitat la emisiunea „Fotbal Show”, de la Prima Sport, Dan Petrescu a fost întrebat dacă este hotărât să părăsească România. „Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?”, a fost întrebat Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a răspuns: „Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam”, a spus tehnicianul CFR Cluj.

Antrenorul a mai subliniat, încă odată, cât de importantă ar fi fost o victorie pentru clujeni în meciul cu CSU Craiova, care s-a încheiat la egalitate 1-1, însă că echipa trebuie să meargă înainte, indiferent dacă va rămâne sau nu în fruntea acesteia. 

Comentarii Facebook