Va fi demis Dan Petrescu? Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a răspuns la întrebare. „Să fie clar!”


Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a reacționat public după ce în spațiul media au apărut informații potrivit cărora Dan Petrescu ar urma să fie demis.

Oficialul campioanei nu numai că a dezmințit aceste informații, dar a ținut să întărească și mai mult poziția ”Bursucului” în cadrul clubului.

Ioan Varga, de partea lui Dan Petrescu. „Tot felul de influențe, le e ciudă că nu mai sunt la CFR Cluj”

CFR Cluj a pierdut jumătate dintre meciurile jucate de la revenirea lui Dan Petrescu, iar o nouă schimbare de antrenor, deși au trecut mai puțin de două luni de la venirea actualului staff tehnic, a fost deja vehiculată.

Să fie clar, nici nu se pune problema despărțirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanță în câteva săptămâni?

Sunt doar 'șopârle' aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici și bagă tot felul de influențe prin prieteni ziariști. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viață bun”, a spus Varga.

Finanțatorul grupării din Gruia este optimist și că CFR va reuși să treacă de faza grupelor Conference League.

Am mare încredere că vom merge în primăvara europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziția a doua e accesibilă. Sunt convins că băieții vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare”, a mai spus Varga, pentru playsport.ro.


Comentarii Facebook