Va doare spatele? Mergeti la presopunctura si masaj! Puteti cumpara acum cinci sedinte la jumatate de pret! (P)

Daca durerile de spate va supara frecvent, uneori o sedinta de masaj si presopunctura poate face minuni. Timp de patru zile puteti cumpara cinci astfel de sedinte la pretul de 137,5 de lei, in loc de 275 de lei.

 

Sedintele sunt oferite de Red Deal la salonul Kinetocluj de pe strada Donath nr 24. Fiecare sedinta are minimum 60 de minute si  include  presopunctură şi masaj împotriva durerilor de spate.

 
Presopunctura se adresează unor puncte situate pe întreaga suprafaţă a corpului, asupra cărora se acţionează cu presiune uşoară, medie sau puternică, în funcţie de afecţiunea tratată şi scopul tratamentului.


Principalul scop al presopuncturii este eliminarea toxinelor şi stimularea tuturor funcţiilor organismului fără efecte secundare sau nocive.


Prin presopunctură se poate realiza reducerea senzaţiei de durere prin stimularea eliberării de endorfine – analgezice naturale ale organismului – din glanda hipofiză din creier în fluxul sanguin.
 

 

Pe toată durata tratamentelor, pacienţii beneficiază de consiliere gratuită legată de tratamente fitoterapeutice, homeopatice, bioterapii, programări pentru consultaţii la alte specialităţi (ex. endocrinologie, cardologie, diabet şi boli metabolice, psihologie, pediatrie) alimentaţie şi stil de viaţă.

 

Oferta o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook