Usain Bolt a fost confirmat pozitiv cu COVID-19


Celebrul sportiv jamaican Usain Bolt a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, a anunţat agentul său, marţi, la postul CNN, confirmând astfel informaţia prezentată cu o zi înainte de presă. Acesta a precizat că fostul atlet, aflat în carantină, "nu resimte niciun simptom".

"Testul Covid-19 este pozitiv, dar Usain nu resimte niciun simptom", a scris Ricky Simms, agentul lui Bolt, într-un mail trimis postului american de televiziune, conform Agerpres.

Luni, fostul atlet a anunţat pe Instagram că a intrat în carantină în aşteptarea rezultatului testului pentru Covid-19 efectuat sâmbăta trecută.

"M-am trezit ca toată lumea, m-am uitat pe reţelele de socializare unde se spunea că am Covid-19. Am făcut un test sâmbătă pentru a părăsi Jamaica, întrucât am nişte treburi de rezolvat. Încerc să fiu responsabil. Deci voi rămâne aici, în siguranţă. În plus, eu nu prezint niciun simptom", a declarat Bolt.

"Voi sta în carantină în aşteptarea confirmării pentru a vedea care este protocolul stabilit de Ministerul Sănătăţii. Voi contacta prietenii care au fost în contact cu mine ca să-i avertizez şi să fie calmi", a adăugat Bolt.

Conform publicaţiei Jamaica Gleaner, cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice în proba de sprint, cu opt medalii olimpice de aur, a fost prezent vineri la o petrecere prilejuită de împlinirea vârstei de 34 de ani, la care au fost prezente mai multe celebrităţi, între care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen).

Mai multe fotografii şi imagini de la această petrecere au devenit virale pe reţelele de socializare, participanţii fără mască putând fi văzuţi dansând fără să păstreze distanţa socială.

Comentarii Facebook