Miercuri 24 Aprilie

Universitatea Cluj isi face echipa de tineret

Coordonatorul Centrului de Copii si Juniori de la Universitatea Cluj, Mihai Georgescu, a anuntat ca din vara clubul va avea si o a doua echipa, de tineret.

 

"Am avut o discutie cu domnul Walter si acum trei saptamani si cu certitudine se va infiinta. Este un punct extrem de important. Pentru juniori mai urmeaza un ultim pas care sa-i duca la echipa mare, iar asta ii va face si mai increzatori si mai deschisi in munca pe care o investesc. Au nevoie de treapta asta, este necesara", a declarat profesorul Mihai Georgescu intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, universitateacluj.ro.

 

El spune ca noua echipa va avea un efectiv restrans, dar cei selectati vor trebui sa munceasca mult. "Va fi un lot restrans, nu foarte larg, undeva pe la 16-18 jucatori maxim, care vor trebui sa munceasca foarte mult. Echipa de tineret va evolua in acelasi sistem si pe acelasi concept ca si echipa mare, pentru ca atunci cand se va face pasul, sa fie o trecere mai usoara, mai accesibila. Va exista mereu o colaborare foarte stransa intre tineret si seniori, veti vedea", a mai spus coordonatorului Centrului de Copii si Juniori.

 

Profesorul Mihai Georgescu crede ca in acest fel vor fi descoperite noi talente: "La alte cluburi se termina junioratul si gata, s-a terminat. Sunt unii care explodeaza efectiv la echipele de tineret. Aici se vrea marea performanta. Este un mediu sanatos in care pot aparea mari fotbalisti".

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook