Universitatea Cluj - CFR Cluj, derby-ul Clujului se va desfășura în această seară pe Cluj Arena, în premieră în acest sezon


Universitatea Cluj și CFR Cluj se întâlnesc în această seară, de la ora 21:30, pe Cluj Arena. Antrenorul Universității a prefațat duelul cu CFR din etapa cu numărul 6 a sezonului regulat al Superligii.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar bun, schimbat față de sezonul trecut. Jucăm acasă în sfârșit și, cu sprijinul suporterilor, sper să facem un meci bun și să câștigăm. Pentru noi, pentru toată lumea e foarte importantă victoria.

Am avut sprijinul suporterilor la Mediaș, dar nu ne simțeam ca acasă. Băieții ziceau că de abia așteaptă să intre pe arenă și să joace mult mai bine. E rivalitate și cred că fiecare jucător, chiar dacă e venit de curând, e conștient ce înseamnă acest meci. CFR practică un fotbal interesant, au schimbat sistemul.

Noi ne-am pregătit, sper să dăm o replică bună și să îi punem în dificultate. Forța echipei e periculoasă. Am încercat în această săptămână să nu îi încarc prea mult. Se știe rivalitatea și importanța acestui meci.

Toți trebuie să se gândească doar la joc și să joace cu plăcere. Sunt niște trăiri înaintea unui meci, dar odată cu apropierea de ora jocului dispar emoțiile. Sper să fie cât mai multă lume și să încurajeze echipa. De când am venit prima oară pe Cluj Arena mi-a plăcut. Mă bucur că în sfârșit putem juca acasă", a declarat Toni Petrea.

Va fi cea de a 33-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 16 succese ale oaspeţilor din această rundă, 5 victorii „Şepcile roşii” şi 11 remize.

Comentarii Facebook