Universitatea Cluj ar putea sarbatori astazi promovarea, fara a mai avea nevoie de puncte din meciul cu Minerul Lupeni


Universitatea Cluj ar putea promova astazi, fara a mai avea nevoie de puncte din meciul cu Minerul Lupeni, in conditiile in care Comisia de Disciplina a FRF va decida ca meciul cu FC Arges, intrerupt in minutul '89, este castigat de clujeni cu scorul de 3 - 0.

Partida de la Pitesti, dintre Universitatea Cluj si FC Arges, termina la egalitate in urma unui penalty transformat de Machado, a fost intrerupta cateva minute pentru ca suporterii echipei gazda au intrat pe teren si au vrut sa il bata pe arbitru.

Incidetul de atunci a fost analizat si acum o saptamana de Comisia de Disciplina a FRF, dar nu s-a luat nici o decizie, totul fiind amanat pentru aceasta dupa-amiaza.

Daca punctele vor ajunge la Cluj, Universitatea va acumula 64 de puncte, la egalitate cu Dacia Mioveni, dar, desi nu sunt avatanjati de rezultatul direct, "studentii" au un golaveraj net superior, 57 - 23, data de 46 - 20, cat au pitestenii.   

Antrenorul Cristi Dulca a declarat ca victoria ar trebui sa fie a Universitatii Cluj pentru ca regulamentul a fost incalcat. "In mod normal ar trebui sa castigam cu 3-0 cu FC Arges, dar noi suntem pregatiti pentru ultima etapa", a mai spus Dulca.

Comentarii Facebook