”Unde e normalitatea?” - Suporterii CFR Cluj cer să fie lăsați în inelul superior al Cluj Arena, la derby -ul cu U Cluj


Suporterii CFR Cluj cer cu insistență să fie lăsați  în inelul superior al Cluj Arena, la derby -ul cu U Cluj, pentru a se simți egalii celor de la Universitatea. 

Normalitate? Unde e normalitatea pe care FC Universitatea Cluj si suporterii săi o clamează de fiecare dată când emit diferite pretenții la meciurile care se dispută în Gruia? Pretenții pe care clubul nostru le-a satisfăcut cu vârf și îndesat, fără a sta foarte mult timp la discuții, permițând accesul suporterilor universitari în Gruia, în mod organizat, atât în peluză cât și în T2.

S-a cerut un singur lucru în schimb. Accesul în inelul superior al peluzei pentru suporterii ceferiști. 

A venit momentul să devină realitate această înțelegere, dar se pare că clubul universitar alege să își arate acea față pe care de fapt noi o cunoaștem cu toții. 

La cererea făcută de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, vineri, 11.08.23, deși au trecut deja cinci zile, răspunsul din partea universitarilor încă nu a venit! CE MAI AȘTEPTAȚI? Nu aveți ok-ul din partea primarului? Sau poate din partea suporterilor? Fiți asumați, nu mai căutați diferite tertipuri! Sau cumva vă este teamă că vin frânele peste voi?

Dar nu uitați, dragi universitari, după faptă și răsplată!

NOI trebuie sa ignorăm aceste șicane, trebuie să rămânem pregătiți, trebuie să rămânem uniți! Iar când va veni momentul, le vom arăta că nu s-au temut degeaba!

ARDE GRUIA DE NERABDARE!

HAI CFR!!!”, spun suporterii din A.I.S.C.P.

Supărarea este că cei de la U Cluj nu au răspuns nimic oficial. Probabil că se așteaptă să se vadă numărul suporterilor CFR Cluj, pentru a se vedea dacă se justifică deschiderea inelului superior al peluzei. 

Comentarii Facebook