Un salvator a dezvăluit NUMAI acum cât ghinion a avut Schumacher


Sâmbătă, 29 decembrie, s-au împlinit 5 ani de la teribilul accident suferit la schi de către Michael Schumacher.

Unul dintre salvatorii lui Michael Schumacher, Stephane Bozon, a vorbit despre momentele din timpul operaţiunii de salvare, de acum 5 ani. El a oferit și informații despre un detaliu care l-ar fi putut salva pe marele campion.

Am văzut piatra în care a intrat cu schiurile, dar şi piatra de care s-a lovit cu capul. Cu câteva zile înainte a nins, foarte puţin, dar suficient cât să acopere acele pietre cu un strat subţire de zăpadă, astfel că nu a putut vedea pietrele. Totuşi, dacă ar fi nins mai mult, Schumacher pur şi simplu ar fi trecut peste acele pietre”, a explicat Stephane Bozon pentru publicaţia germană FOCUS.

Michael Schumacher s-a lovit în 2013 de o piatră îngropată în zăpadă, a fost aruncat la trei metri deasupra pârtiei, și a aterizat într-o zonă cu alţi bolovani, conform Digi Sport.

Prima dată ne-a fost transmis că accidentul s-a produs lângă pârtie, ceea ce a făcut ca intervenţia să fie dificilă. Ţin minte că doctorilor de pe elicopter le-a fost greu să vină pentru acordarea primului ajutor, din cauza terenului accidentat”, a mai spus Bozon.

Comentarii Facebook