Un oficial a vrut să scoată CFR Cluj de pe teren la meciul cu Rapid, din cauza furtului la arbitraj


Rapid a învins pe CFR Cluj în derby-ul etapei, scor 2-1, dar acuzațiile au curs din cauza celor două penalty-uri controversate.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a declarat că au fost faze la care s-a gândit să scoată echipa din teren.

”Au fost patru faze împotriva noastră. Nu vă ascund faptul că am vrut să scoatem echipa de pe teren după al doilea penalty", a spus Cristi Balaj la Pro Arena.

Dan Petrescu a declarat că astfel de penalty-uri mai primea echipa din Scornicești, locul unde s-a născut Nicolae Ceaușescu.

În primele 30 de minute, am controlat jocul, apoi a venit faza penalty-ului, pe care am revăzut-o. Luckassen a făcut primul faultul. Penalty, au dat gol, până la pauză am căzut, putea fi și 2-0.

În repriza a doua, iar am început bine, apoi penalty. Dacă avem VAR, nu înțeleg de ce nu s-a dus să vadă faza, că la primul s-a dus. La ultima fază, când ai corner, tu fluieri finalul...

Mi s-a părut un penalty ca pe vremea Scorniceștiului, fără să le iau din merite celor de la Rapid. A fost o viciere clară de rezultat. Puteți să puneți un titlu, Popa 2, CFR 1.

Orice acțiune a fost judecată în favoarea lor. De ce să mă mai duc eu să fac scandal? Eu am stat pe bancă, am stat liniștit. Nu cred că e vina lui neapărat, dacă cei de la VAR l-ar fi chemat sau el să fi spus că vrea să vadă fazele mai bine...”, a spus Dan Petrescu.

Comentarii Facebook