Un jucător pleacă la FC Botoșani, altul vine de acolo la „U”. Studenții au anunțat împrumutul belgianului Martin Remacle


După ce l-a transferat pe Dican la FC Botoşani, Universitatea Cluj anunţă împrumutul belgianului Martin Remacle (24 ani),  de la moldoveni. Fostul internaţional de tineret al Belgiei evoluează pe poziţia de mijlocaş central.

Martin Remacle a făcut primii pași în fotbal la Standard Liege. La 19 ani a debutat la nivel de seniori la cel mai înalt nivel, într-un meci de campionat al celor de la Standard Liege cu KV Kortrijk.

În 2017 a făcut pasul spre Italia, semnând cu FC Torino, evoluând pentru formația „Primavera” a clubului din nordul peninsulei. Un an mai târziu a ajuns în Cipru la Ayia Napa, bifând 26 de meciuri și două goluri pentru echipa care evolua în a doua ligă cipriotă.

A revenit în Belgia la URSL Visé, după care a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu. A fost cel mai bun jucător al gorjenilor în prima parte a sezonului 2020 – 2021, marcând de patru ori în cele 13 partide în care a fost utilizat.

Evoluțiile bune i-au adus o mutare în Liga 1 la FC Voluntari. Pentru ilfoveni a jucat în șapte partide pe finalul stagiunii precedente. La începutul acestui campionat, Martin Remacle a ajuns la FC Botoșani. La nivel de echipă națională, Martin Remacle a strâns prezențe pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Belgiei”, se arată în comunicatul publicat de FC Universitatea Cluj. 

Martin Remacle este al treilea jucător achiziționat de „U” Cluj în această iarnă. Primul a fost fundașul dreapta Roberto Romeo (31 de ani), ultima dată la Gaz Metan Mediaș, iar al doilea a fost fundașul central Florin Ilie (29 de ani), care s-a despărțit de UTA.

Comentarii Facebook