Un boxer român îi spune lui Bute cum să-l facă KO pe Jean Pascal

 

Lucian Bute se pregătește să îl înfrunte pe Jean Pascal, în această seară, în meciul care a fost amânat timp de aproape un an.


Pugilistul român Adrian Diaconu, care a fost înfrând de Pascal de două ori, spune că șansele de victorie ale compatriotului său sunt de 50%, însă este de părere că acesta ar putea să îl facă KO pe adversarul său, dar doar printr-o lovitură la ficat.

"Experienţa trăită în cele două meciuri cu Pascal mă face să fiu rezervat. Îi va fi greu lui Lucian. Pascal se adaptează oricărui tip de boxer. Şansele sunt de 50 la 50. Sper să iasă bine pentru el şi să mă răzbune în acelaşi timp. Mi-ar face mare plăcere. Bute are curaj. N-ai cum să fii campion mondial dacă-ţi lipseşte curajul. Poate e mai prudent. Trebuie să fie foarte sigur pe el şi foarte concentrat", a spus Diaconu, pentru Libertatea.

"Bute ar putea să-l învingă prin KO pe Pascal, tind să cred, doar cu o lovitură la ficat. El e stângaci, iar upercutul de stânga e arma lui secretă. La cap e greu de crezut să-l prindă. Dar ştiţi cum e, în box se poate întampla orice", a mai afirmat Diaconu.

Comentarii Facebook