UMILINȚĂ maximă pentru CFR Cluj. Dudelange are 8 jucători care au joburi pe lângă fotbal

 

Dudelange are în lot 8 jucători care au joburi pe lângă fotbal, pentru a se putea întreține, nefiind jucători profesioniști de fotbal. 

 

Avem 8 fotbaliști care lucrează, mai au joburi pe lângă fotbal! Trebuie să găsim o soluție. Vom avea 3 meciuri pe săptămână acum, trebuie ca ei să își reducă programul pentru grupele Europa League”, a spus tehnicianul Dino Toppmoller.

 

Antrenorul a spus că rezultatul cu CFR Cluj este ireal. ”Calificarea e un lucru incredibil, încă nu ne vine să credem. Era doar un vis să facem asta, părea imposibil. Laud gestul fanilor adverși, care ne-au aplaudat. Nu este ușor, mai ales când echipa ta campioană este condusă la scor de neprezentare. La pauză i-am spus lui Sinani că nu mi-a plăcut cum a jucat. A dat o dublă după”, a mai spus antrenorul celor de la Dudelange.

 

Forbaliștii din Luxemburg au sărbătorit în vestiar după ce au obținut calificarea. O petrecere monstru a avut loc și în Luxemburg, în clubul favorit al fanilor lui Dudelange, unde s-au consumat zeci de litri de bere.

Comentarii Facebook