Mureșan l-a salvat pe Conceicao: ”Sigur că lucruri se pot întâmpla oricând”

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, este un personaj care una declară și alta face. Acesta susține că l-a salvat pe  Conceicao, dar că ”nimeni nu este veșnic”.

 

Iuliu Mureșan susține că portughezul este în continuare antrenor la Cluj, dar din vorbele sale se înțelege că are zilele numărate.

 

La ”Digi Sport Matinal”, Iuliu Mureșan a negat zvonurile potrivit cărora la CFR vor fi schimbări, dar așa s-a întâmplat aproape de ficare dată când chiar a făcut ”curat”, încă de pe vremea regretatului de fani, Arpad Paszkany. ”Nu știu dacă problema la CFR este la birou, ci în teren. Contează cum se implică jucătorii, cum se implică antrenorii, cum se pregătesc. Nu cred că trebuie să ne întărim la birou, ci la lot. Că nu joacă fotbal nici Stanciu, nici Sfaițer, nici eu. Nu cred că acolo e problema. 

 

Nu e problema de management, altele sunt problemele la Cluj. Cât despre mine, eu am mai făcut un pas în spate și când a venit fosta conducere, și în lateral, am ajutat cu ce am putut, după care ei au plecat. Deci nu este nicio problemă să mă dau și acum de o parte dacă va fi cazul”, a spus oficialul din Gruia.

 

Conceicao face antrenamentul echipei, este chiar acum în fața mea. Eu, dar și mai mulți oameni din conducere suntem acum pe stadion, așa cum am făcut și în alte dăți. Toni este antrenorul echipei, dar sigur că lucruri se pot întâmpla oricând. Nimeni nu este veșnic. Doar Ferguson a rezistat 25 de ani la Manchester United.

 

Toni a spus că va pleca doar dacă i se va cere. Pentru că el ține la club, pentru că este apropiat de noi, nu s-ar opune unei eventuale despărțiri, precum fac alți antrenori care se cramponează de contract. Dar, nu s-a pus problema să plece”, a mai spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

 

Calvarul lui Toni Conceicao a început cu duelul cu Dudelange. Clujenii au pierdut și în deplasare și acasă, fiind bătuți de o echipă care are în componență 8 jucători care nici măcar nu sunt profesioniști, adică ei au și locuri de muncă în afara fotbalului.

 

UMILINȚĂ maximă pentru CFR Cluj. Dudelange are 8 jucători care au joburi pe lângă fotbal

Comentarii Facebook