Ultimele detalii despre situația lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului. Cristi Balaj, despre cum s-a schimbat Ioan Varga: „Nu mai ia decizii la cald!”


Cristi Balaj s-a pronunțat recent în legătură cu prelungirea contractului lui Dan Petrescu, dar și despre cum s-a schimbat în ultimii ani Neluțu Varga, la cârma CFR-ului.

„Bursucul” a mărturisit la conferința de presă de dinaintea duelului dintre Rapid și CFR Cluj că patronul clujenilor i-a propus să semneze prelungirea contractului pe o perioadă de cinci ani. Actuala înțelegere a tehnicianului expiră la data de 30 iunie 2024. Dan Petrescu a refuzat, la momentul acela, să semneze. El i-a sugerat lui Neluțu Varga să mai aștepte până după meciul din Giulești. Dan Petrescu parcă a presimțit rezultatul negativ din partida de la București, deoarece CFR Cluj a fost învinsă cu 1-3 de giuleșteni.

Oferta lui Neluțu Varga, încă în picioare

Contractul pentru Dan Petrescu rămâne încă pe masă, semnarea acestuia depinzând total în acest moment de decizia antrenorului.

Contactat în cadrul emisiunii ProSport Live, președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a confirmat acest lucru și a detaliat cum s-a schimbat patronul Neluțu Varga în ultimii ani.

„(n.r. Dan Petrescu) El are contract până în vara viitoare și el probabil că a regăsit… Nu știu dacă am vreun merit eu sau cei care suntem acum la conducere, chiar nu știu lucrul acesta, dar am găsit un Neluțu Varga înțelept, un Neluțu Varga care nu ia decizii la cald, un Neluțu Varga care nu vorbește sau nu discută la supărare, care nu face promisiuni atunci când e bucuros și asta dă dovadă de o maturitate care în fotbal este obligatorie.

Probabil că nici lui Dan Petrescu nu îi vine să creadă și atunci nu știu ce mai așteaptă, dar el a promis că va semna, iar Neluțu Varga îl dorește, pentru că Dan Petrescu a demonstrat”, a declarat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii citate anterior.

În conferința de presă premergătoare meciului pierdut în Giulești, Dan Petrescu confirma, de asemenea, posibilitatea de a semna contractul de 5 ani.

„Eu cred că patronul nostru e la fel ca înainte. Motivat, vrea să câștige. E clar că săptămâna viitoare va fi totul la zi din ce știu eu. Toți banii vor veni.

Nu îl văd pe Neluțu să plece sau să nu fie motivat. E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul. Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”.

Comentarii Facebook