U Mobitelco si-a prezentat trofeul in Piata Unirii! Tyler Morris a fost poreclit "Golden Boy" - VIDEO


Campionii la baschet de la U Mobitelco au ridicat trofeul in aer in Piata Unirii in fata suporterilor. Chiar daca ploaia a scurtat sarbatoarea, jucatorii au apucat sa deschida o sampanie.
 
Primarul Sorin Apostu a fost amfitrionul evenimentului si i-a chemat in scena pe jucatorii echipei in aplauzele fanilor stransi in piata. Tyler Morris a atras privirile tuturor si primarul nu s-a putut abtine sa nu il intrebe cum a reusit acel cos magic.

"Cred ca am maini de aur. Cel putin asa mi-a spus Mircea Cristescu", a raspuns Tyler Morris. Presedintele executiv al clubului U Mobitelco, Mircea Cristescu, a luat microfonul si a explicat ca pentru un asa cos, care a adus si titlul la Cluj, nu numai ca Tyler trebuie sa aiba maini de aur, ci chiar este un baiat de aur.

 

Americanul cu maini de aur afost lasat sa deschisa si sticla de sampanie pentru a uda trofeul, dar nu s-a descurcat la fel de bine ca si in teren. A fost nevoie de ajutorul lui Cuic si Kyndall Dykes, care i-au aratat americanului cum se desface sticla.

 

Primaria a adus si un tort in cinstea campionilor, dar baschetbalistii nu au mai apucat sa manance din el pentru ca ploaia i-a gonit de pe scena.

 

U Mobitelco a castigat titlul national la baschet dupa ce a invins in meciul al saselea echipa CSU Ploiesti, datorita unui cos de trei puncte inscris de americanul Tyler Morris cu o secunda inainte de finalul meciului.

 

 

 

Vezi si...

U Mobitelco, campioana la baschet! Scor 64-61. Tyler Morris a inscris de la mijlocul terenului - VIDEO

Comentarii Facebook