U Mobitelco joacă acasă cu Miercurea Ciuc, miercuri de la ora 19.00

 

U Mobitelco BT Cluj întâlnește miercuri, 17 octombrie, de la ora 19.00, formația BC PH Miercurea Ciuc, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

"Ne dorim sa facem un joc cat mai bun maine cu Miercurea Ciuc. Este un meci in care vom putea vedea la ce nivel suntem si un bun prilej de pregatire inainte de meciurile ce vor urma, cu Timisoara si Ploiesti. Echipa din Miercurea Ciuc este mult diferita de cea de sezonul trecut, este mai buna. O data cu noua regula, cu 6 jucatori straini in lot, campionatul este mult mai puternic si fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt convins ca vor fi multe surprize in acest sezon", a declarat Dorin Pintea, antrenorul secund al U Mobitelco BT Cluj.

 

Trebuie sa fim concentrati in meciul cu Miercurea Ciuc, sa jucam cat mai bine, pentru ca la precedenta partida de pe teren propriu cu Dinamo nu am facut un meci grozav. Atmosfera de la echipa este buna, muncim bine la antrenamente, ne simtim bine impreuna, cred ca avem jucatori talentati in lot, insa mai este nevoie de timp pentru a inchega relatiile de joc. Inca nu am aratat ce putem sa jucam. Am jucat in pregatiri cu Ciucul insa acum este o alta formatie, sunt sigur ca nu va fi usor maine seara. Din ce am vazut pana acum campionatul din Romania este unul puternic, este mult mai fizic decat in Cehia, insa inca nu am jucat cu echipele de top, abia astept sa joc impotriva lor. Sunt incantat ca joc in Romania”, a spus și jucătorul Derek Wright.

 

Sa nu uitam ca am jucat cu Dinamo si cu Sibiul, care este in formare si sunt ferm convins ca are mai mult de aratat in acest campionat. Suntem insa peste plan in ceea ce priveste accidentarile. Avem sase jucatori accidentati, dintre care trei operati, dar asa este in sport si in special cand incerci sa faci performanta, nu tot timpul se intampla asa cum ne dorim. In acest an, am reusit sa cream o echipa mai solida din toate punctele de vedere. Sunt multumit de victoriile de pana acum, mai putin de ceea cu Dinamo si, dupa cum a spus si domnul Bavcevic, atitudinea jucatorilor nu a fost ceea care ar fi trebuit. Sa speram ca in meciurile care vor veni vom juca mai bine. Miercurea Ciuc este o echipa destul de periculoasa, daca nu te pregatesti cum trebuie. Ei au trecut de factorul necunoscut, in sensul ca ne cunosc destul de bine, pentru ca am jucat cu ei in pregatiri”, a afirmat directorul executiv al U Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu.

Comentarii Facebook