U Mobitelco BT Cluj are 6 accidentați în lot. Care este situația lui Tyler Morris, Mihai Silvășan și Paul Chetreanu

 

Președintele executiv al U Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, a vorbit marți, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația celor 6 jucători accidentați din lotul echipei de baschet. 

 

Lucrurile nu stau foarte bine pentru Tyler Morris și Paul Chetreanu, care vor lipsi din teren o lungă bucată de timp.

 

Steve Ross a început alergările ușoare, bănuiesc că în scurt timp, cred că în 2 săptămâni, va reintra în pregătirea echipei. Tyler Morris, din păcate, cu toată dragostea și respectul față de ce a fost când ne-a adus un plus, vorbesc de norocul din finală, Morris a venit la Cluj, s-a antrenat doar patru zile și după aceea am observat că accidentarea e mai mult o uzură foarte mare în articulația genunchiului. Probabil că recuperarea pe care a făcut-o în SUA a fost prea puternică și tot cartilajul lui este ros și mâncat. La el este o problemă de timp, de regenerare a cartilajului, tratament. Probabil undeva în luna ianurie va putea reveni”, a explicat Cristescu.

 

Oficialul U Mobitelco a vorbit și despre starea de sănătate a lui Mihai Silvășan și Paul Chetreanu. ”Sperăm ca aceasta este ultimă săptămână de recuperare la Târgu Mureș. El a avut o ruptură musculara pe care, după o gramadă de ecografe și rezonanțe magnetice, care nu arătau că ar fi ruptură, s-a dovedit că până la urmă a avut o ruptură de 5 cm. Acum a ajuns la la 2 cm și bănuim că de săptămâna viitoare va putea reintra în pregătiri cu echipa. Paul Chetreanuare o ruptură de 14 cm peste care am crezut că a trecut, dar acum am aflat că nu este atât de bine sudată pe cât ne-am fi dorit. Domnul Bavcevic a luat legătura cu specialiști din Croația pe care îi cunoaște și, dacă va fi cazul, pentru Paul vom face absolut totul pentru a-l aduce pe teren. Și la el este vorba de timp”, a mai spus Mircea Cristescu.

 

Reinar Hallik și Sean Barnette nu sunt nici ei refăcuți sută la sută: Hallik are o contuzie la umăr, iar Barnette la gleznă, unde a fost lovit în meciul cu Dinamo.

 

Din fericire, avem un lot numeros si plusul cel mai mare a venit din partea copiilor. Mario Lazar ne-a surprins placut la Sibiu prin combativitatea pe care a avut-o, prin mingile castigate si modul lor de a vedea primul impact cu Divizia A. Sa speram ca nu o sa fie un caz singular, aceelasi lucru il asteptam si de la Ciotlaus si de la ceilalti tineri", a mai completat președintele executiv al U Mobitelco BT Cluj.

Comentarii Facebook