U Mobitelco Cluj si-a facut incalzirea cu Gaz Metan Medias, scor 95-84, inainte de meciul cu Antwerp Giants


U Mobitelco Cluj a reusit sa treaca de Gaz Metan Medias, scor 95-84, in meciul disputat sambata seara, 3 decembrie, in Sala Sporturilor "Horia Demian".

Clujenii au pierdut primul sfer, dar apoi si-au revenit si le-au castigat pe celelalte 3.

"O victorie foarte importanta pentru noi, pentru ca Mediasul a crescut foarte mult in ultimii ani, a investit constant, au cele mai mari investitii in lot in acest sezon si sigur ca au pretentii de la fiecare meci. In ciuda oboselii pe care am resimtit-o, si care s-a vazut la numarul de recuperari ofensive, baietii mei au reusit sa faca un joc fizic foarte bun. Am reusit sa oprim aceasta masina de inscris puncte, pentru ca Mediasul are peste 100 de puncte marcate in medie pe meci, cred ca aici s-a decis meciul. Va fi greu sa ne refacem pentru meciul de marti, ar fi fost perfect sa fie patru zile, insa sunt doar trei. Vom fi un pic obositi, insa in momentul in care simti gustul victoriei nu mai conteaza asa mult", a declarat Marcel Tenter.

Antrenorul a vorbit si despre meciul de marti, 6 decembrie, contra belgienilor de la Antwerp Giants. "Echipa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din grupa si vine la Cluj si daca vor castiga termina grupa pe primul loc, deci este un meci important si pentru ei. In ceea ce ne priveste, vrem sa jucam la cel mai inalt nivel, vrem sa tinem sus steagul Romaniei. Sper ca sala sa fie plina si ca acesti belgieni sa simta ca joaca pe terenul lui U Cluj", a mai spus Tenter.

Marcatori:

"U" Mobitelco: Dykes 20 (5 rec., 2 interceptii), Mijovic 20 (4 rec., 3 pase, 2 capace), Morris 18 (3X3, 8 pase decisive, 3 interceptii), Krstanovic 16 (5 rec.), Silvasan 10 (8 rec., 4 p.d.), Lawrence 8 (5 rec.), Mihai Paul 3 (3 p.d.). Au mai jucat Santa si Corpodean.


Gaz Metan: Howell 16 (3X3, 5 rec., 9 p.d.), Nicoara 14 (12 rec.), Ivanovic 14 (6 rec., 4 p.d.), Mitchell 12 (11 rec.), Dumitrescu 9 (3X3), Vandermeer 8 (7 rec.), Dragusin 8, Muntean 3.

Comentarii Facebook