U Mobitelco Cluj a pierdut la Mureș

 

U Mobitelco BT Cluj a pierdut meciul disputat în deplasare cu BC Mures Târgu Mureș. scor 82 - 72 (22-18, 21-21, 19-19, 20-14).

 

Din punct de vedere tactic a fost un meci complet gresit pentru noi. Nu am reusit sa stopam patrunderile lui Cuic si acest lucru ne-a costat. Este al treilea meci in acest campionat cand pierdem la capitolul recuperari. Am avut recuperari mai putine decat adeversarul in meciul cu Ploiesti, Medias si Mures si in toate am pierdut partidele. Acest lucru nu este doar responsabilitatea pivotilor ci a intregii echipe. In atac am  jucat egoist, am driblat mult, ei au avut 22 de pase decisve, noi doar 10. Am incercat in ultima parte  sa jucam zona in aparare insa nu poti juca astfel cu o echipa ca si Muresul. Un alt lucru pe care l-am incercat a fost sa il folosesc pe Silvasan sub panou, pentru ca pivotii nostri nu ne-au ajutat in aceasta seara. Echipa din Mures a luptat pentru fiecare minge, a avut spirit de echipa, si-a dorit mai mult decat noi sa castige si au fost sustinuti puternic de public”, a declarat Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco.

 

Marcatori:

 

BC Mures: Ceskovic 19, Cuic 18, Jucan 13, Adebayo 11, Peciukas 10, Dumitru 7,  Jakab 4.

 

U Mobitelco BT Cluj-Napoca: Silvasan 16 (6 recuperari, 2 pase decisive),  Barnette 16 (6 recuperari, 2 pase decisive),  Wright 11 (1 recuperare, 4 pase decisive), Nikolov 11 (4 recuperari, 1 pasa decisiva), Baciu 7 (2 recuperari), Ross 6 (9 recuperari), Nakic 3, Todorovic 2 (3 recuperari)

Comentarii Facebook