U Mobitelco BT Cluj s-a calificat in semifinale! Clujenii au invins BC Mures, scor 87-82


U Mobitelco a invins echipa BC Mures in meciul al patrulea si s-a calificat in semifinale.

"A fost un meci greu, Targu Muresul a avut intotdeauna pretentii, dar la final cei mai buni au castigat. Sunt multumit de ceea ce au realizat baietii pana acum, echipa a inceput sa joace serios si cred ca vom castiga campionatul, acum, ca am depasit momentul Targu Mures", a spus Valentin Nica, presedinte "U" Mobitelco.

"A fost un meci extrem de disputat, Targu Muresul a intors meciul in ultimul sfert, si cu ajutorul meu, personal. Am luat un fault tehnic, lucru pe care il regret foarte mult. Am intrat in teren si nu mi-am dat seama, cred ca vroiam sa ma apar la Watson! Am rezistat, am jucat ca o echipa puternica din punct de vedere mental si in minutele de extra-time am jucat mult mai bine", a punctat Marcel Tenter, antrenor "U" Mobitelco.

"A fost un meci de mare lupta, am castigat o partida dificila. Am luptat pana la capat si am aratat ca suntem o adevarata echipa. E bine ca suntem in semifinale, dar nu suntem multumiti cu acest lucru, vrem sa mergem pana la capat si sa castigam titlul!", a spus si Jerome Lagrange.

"Un meci foarte dificil, ne-am asteptat de altfel la acest lucru. E bine ca s-a terminat cu bine pentru noi! E mai bine decat sa fi ajuns in meci decisiv, riscul era prea mare", a afirmat Zoran Krstanovic.

"Ma bucur ca am castigat, am jucat in general bine pe toata durata partidei, am demonstrat ca suntem o echipa unita! Ne bucuram, dar suntem deja cu gandul la partidele urmatoare!", a completat Kyndall Dykes.

Marcatori:


BC Mures: Stanescu 26 (11 recuperari), Dumitru 16, Watson 16, Forte 9 (9 rec.), Lapuste 6 (7 rec.), Pekovic 5, Tudor 4.

"U" Mobitelco: Dykes 29 (9 rec., 7 pase decisive, 4 interceptii), Krstanovic 19 (4 rec.), Lawrence 13 (2 rec.), Paul 12 (3 rec., 3 p.d.), Mijovic 9 (3 rec., 3 p.d., 2 capace), Lagrange 4 (6 rec.), Silvasan 1 (1 rec., 2 p.d.)

Comentarii Facebook