U Mobitelco a pierdut finala Cupei României în fața Mediașului

 

U Mobitelco nu a mai repetat meciul bun din semifinala jucată sâmbătă contra CSU Ploiești și a pierdut finala jucată cu Gaz Metan Medias. Scorul a fost 76 - 62 (7-17, 18-27, 11-18, 26-14).

 

Antrenorul clujenilor, Niksa Bavcevic, a recunoscut supremația adversarilor. ”Medias a dominat la toate aspectele - recuperari, pase decisive, noi am dominat doar la mingi pierdute. De departe, cel mai bun jucator al nostru a fost grupul de fani, singurul spectacol din seara aceasta oferit de U Mobitelco a fost cel al fanilor. Pentru mine, este foarte dureros, pe de o parte, pe de alta mi-a crescut inima ascultandu-i cum ne sprijineau, chiar daca pierdeam meciul. Este evident ca pentru baietii mei a fost prea mult si ca, mental, nu am fost pregatiti pentru meci. Ca sa bati Medias, trebuie sa fii mult mai bun. Multumita parcursului european, Medias, asa cum vorbeam cu colegul meu, Marcel Tenter - pe care vreau sa il felicit -, chiar daca au pierdut cateva meciuri din cauza programului european, insa acum se vad rezultatele. In aceasta seara a fost o mare diferenta din punct de vedere mental intre jucatorii lui Tenter si ai mei. Ei au fost pregatiti pentru meci, desi au avut cu trei ore mai putin de odihna. Nu a fost vorba de pregatire tactica sau fizica, ci mentala”, a explicat Niksa Bavcevic. 

 

Antrenorul a mai spus înfrângerea din Cupa României trebuie să fie o lecție pentru play -off -ul care urmează. ”Trebuie sa invatam cum sa ne pregatim, pentru ca in play-off va fi acelasi ritm. Inca o data, vreau sa le multumesc fanilor nostri, au fost foarte, foarte spectaculosi si noi nu ne-am ridicat la nivelul lor si nici la nivelul meciului. Felicit echipa gazda, de asemenea, pentru organizare, a fost foarte bine aici si suntem mandri ca am participat”, a încheiat Niksa Bavcevic.

 

Marcel Țenter a declarat că jucătorii săi au încheiat parcursul european cu această victorie răsunătoare. ”Ma gandeam inainte de meci ca, avand un parcurs foarte frumos in Cupele Europene, cu o victorie cu gust amar in ultimul meci, ma gandeam ca poate va fi o compensare jucand finala astazi. Multumesc jucatorilor mei ca au incununat acest parcurs european. Sunt fericit pentru jucatorii mei si pentru suporterii nostri”, a spus Țenter.

 

Marcatori:

 

U Mobitelco Cluj: Wright 15, Barnette 14, Nakic 11, Silvasan 9, Ross 6, Nikolov 4, Paul 3. 

Gaz Metan: Krstanovic 16, Mitchell 14, Ivanovic 11, Dundjerski 9, Mandache 9, Shiloh 9, Nicoara 5, Lilov 2, Funar 1.

Comentarii Facebook