U Mobitelco a pierdut derby -ul cu Asesoft - VIDEO

 

U Mobitelco Cluj a pierdut derby -ul, din etapa a 23-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, cu CSU Asesoft Ploieşti.

 

Oaspeții au câștigat meciul cu scorul de 78-68 (9-19,20-21, 22-14, 17-24).

 

A fost un meci foarte greu, echipa Ploiestiului este, dupa parerea mea, cea mai buna din campoionat la ora actuala, practica un baschet foarte bun si in forta. Ne-au dominat fizic, in sensul ca au fost mai tari pe picioare decat noi, nu ca ar fi rezistat la alergare mai  mult ca noi. In rest, am avut o zi foarte slaba la aruncarile de trei puncte si la cele de doua, de unde si diferenta. Un pic daca era mai atenti la mingile pe care le-am avut singuri sub panou, daca le marcam, altfel era parcursul meciului. Ne-a fost foarte greu sa ne apropiem de ei prin patrunderi, daca nu ne-au ajutat aruncarile de la distanta, a fost foarte greu sa ne apropiem sa ii egalam”, a declarat antrenorul Dorin Pintea.

 

Nu am inceput bine in aceasta seara, am luptat pe urma sa revenim, dar nu a fost un nivel bun. Nu pot spune ca a fost presiune pe noi, adversarii insa au jucat bine. Am avut probleme la trei puncte, eu am inscris una, Silvasan niciuna, Ivan doar una, nu stiu ce a fost cu noi... Avem un meci greu si saptamana viitoare, vom incerca sa ne revansam”, a spus și Darius Hargrove.

 

Marcatori:

"U" BT Mobitelco: Hargrove 21 (8 rec., 3 p.d., 2 int.), Kuburovic 15 (12 rec.), Silvasan 10 (2 rec., 4 p.d., 1 int.), Lalovic 9 (1 rec.), Baciu 5 (3 rec.), Cuic 4 (8 rec., 1 p.d., 1 int.), Sparks 4 (6 rec.), Medvedj (1 rec., 2 int.).

 

Ploiesti: Mohammed 17, Lee 14, Krapic 14, Popovic 10, Gutoaia 9, Tica 7, Szijarto 3, Adamovic 2, Burlacu 2.

Comentarii Facebook