U Mobitelco a învins Farul Constanța

 

U Mobitelco BT Cluj-Napoca a învins Farul Constanța, scor 103 - 57 (31-20, 28-17, 19-10, 25-10), în meciul disputat vineri seara în Sala ”Horia Demian”.

 

Am abordat acest meci intr-o maniera profesionista, pentru ca pana acum meciurile cu echipe mai slabe valoric nu au fost abordate in acest fel, nu am putut sa oferim un baschet de calitate fanilor. Astazi au fost pase frumoase, dunk-uri, totul a fost mult mai bine. Chimia grupului este tot mai buna, ne antrenam intens si suntem mai buni pe zi ce trece. Ma bucur ca au venit si fotbalistii la meci, am fost si noi la ei acum doua saptamani si vom merge si maine! Imi place fotbalul, abia astept”, a declarat la final Reinar Hallik.

 

Am abordat meciul mult mai serios decat precedentele partide, chiar daca am fost putin deconcentrati in primul sfert. In urmatoarele doua am jucat foarte bine, oaspetii nostri au marcat doar 20 de puncte in cele doua sferturi. Am insistat sa ne aparam. S-au terminat, insa, meciurile usoare, intram in spirala confruntarilor mult mai dificile pana dupa Craciun. Sunt multumit de progresul catorva jucatori, cred ca Barnette a avut cel mai bun joc al sau de cand a venit, in ciuda adversarului, s-a aparat bine si in ofensiva a fost mult mai agresiv. Sunt foarte multumit si de jucatorii romani, in special de Baciu, cred ca a jucat in primele 12 minute foarte bine, cu multa mobilitate, agresivitate, a inceput sa blocheze suturile adversarilor, ceea ce e foarte bine. Desigur, m-am bucurat si de jocul copiilor, de seriozitatea lor si cred ca publicul a apreciat. Nu pot considera acest meci ca un antrenament pentru jocul cu Muresul, pentru asa ceva este nevoie de adversar de o calitate similara cu a muresenilor, ori, fara sa desconsider adversarul, Farul nu are aceasta calitate. Cu Muresul va fi mult, mult mai dificil. Maine, vom merge si noi sa sprijinim baietii de la fotbal, le multumim ca au venit astazi la meci!”, a explicat și antrenorul U Mobitelco BT Cluj-Napoca, Niksa Bavcevic.

 

Cei mai buni marcatori:

 

U Mobitelco: Wright 11, Baciu 11, Nikolov 15, Barnette 27, Silvasan 12, Hallik 11, Todorovic 6, Nakic 3, Kuti 3, Dragos Gheorghe 2, Pogacean 2.

 

Farul Constanta: Minea 8, Petronic 12, Matis 21, Wallace 10, Booth 6.

 

Comentarii Facebook