”U” Jolidon, victorie la Zalău după șase ani


Echipa ”U” Jolidon a reușit să o învingă pe FC Zalău, reușind să oțină astfel prima victorie din acest sezon, în cadrul etapei a treia din Liga Națională.

Fetele de la ”U” s-au impus cu scorul de 24-22, ceea ce reprezintă o victorie importantă pentru clujence, în condițiile în care nu au mai învins la Zalău de șase ani.


Având în vedere istoria dintre cele două echipe în disputele de la Zalău, cred că victoria e de foarte bun augur. Veneam după două înfrângeri, cu Romanul, în care am jucat prost, și cu Baia Mare, când am jucat bine, dar în care HCM a demonstrat că este mai echilbirată pe posturi decât noi, și resimțeam o presiune foarte mare. Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care s-au dăruit și s-au luptat în acest meci, au demonstrat că foarte mulți ne-au cântat prohodul destul de repede. Pentru noi, acest succes e un plus de moral, am luat o gură de aer. Începe să se vadă munca depusă, dar astăzi ne bucurăm și mâine o luăm de la capăt”, a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul echipei “U” Jolidon, informează handbalvolei.ro.

Comentarii Facebook