U Jolidon - Oltchim 31-31, un egal istoric! VEZI golul lui Senocico si bucuria suporterilor - VIDEO


U Jolidon Cluj a reusit sa smulga un egal campioanei Oltchim prin golul inscris in ultimele secunde de Mihaela Ani Senocico.

Partida a fost disputata si clujencele au condus in minutul 21 cu scorul 12-9. Galacticele de la Oltchim au revenit in joc si pana la final cele doua echipe au mers la egalitate.

Finalul a fost incendiar. Tolnai a aparat o lovitura de la 7 metri executata de Mihaela Ani Senocico si aproape de final  s-a ajuns la scorul 30-29.

Pidpalova a egalat si Oana Manea a inscris pentru Oltchim, dar Senocico a inscris in ultimele secunde si a blocat tabela la scorul 31-31.

Antrenorul Radu Voinea, care a preluat echipa Oltchim Ramnicu Valcea de cateva zile, a declarat la final ca a fost impresionat de public.

"E doar un egal. Multumit mai putin conteaza! Cred ca nu neaparat rezultatul, ci maniera oarecum complicata. Echipa traverseaza un moment mai dificil. Intotdeauna atunci cand antrenorul se schimba este o problema care este suportata mai bine sau mai rau de echipa. S-a vazut in ceea ce au facut. In orice caz, bravo Clujului, in primul rand pentru meciul frumos pe care l-au furnizat si bravo pentru acest public extraordinar", a spus Radu Voinea.

Gheorghe Covaciu, tehnicianul echipei U Jolidon Cluj, a afirmat ca este multumit de rezultat.

"Cine n-ar fi multumit la scorul asta. Vreau sa felicit echipa mea pentru ca egalul l-au facut ele pe teren si le multumesc din tot sufletul si spectatorilor care au fost in numar asa de mare si dupa mine ei au fost principalii castigatori pentru ca au dus echipa spre victorie.

Daca joaca asa (n.red. Oltchim) nu au nicio sansa in Liga Campionilor. Sper ca Radu Voinea este un antrenor de elita si in astea trei zile sa le aduca cu picioarele pe pamant sau acest egal sa le scoata din amortire si le doresc din tot sufletul sa castige
", a spus Covaciu.

Oltchim joaca duminica in Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica, in deplasare.

Comentarii Facebook