”U” Cluj vrea victorie la rugby în meciul cu Dinamo, derby-ul tuturor timpurilor - FOTO

 

Rugbiştii clujeni sunt pregătiţi să câştige marele derby al orgoliilor, ”U” Cluj - Dinamo Bucureşti, care se va juca duminică, 27 aprilie, pe Cluj Arena.

 

Dinamo are o echipă imprevizibilă, sunt jucători tineri, ambiţioşi, o parte s-au întors recent de la Steaua, fapt ce îi face mai puternici. Dar şi noi suntem foarte motivaţi, vrem să aducem prima victorie pentru ”U” Cluj”, a declarat antrenorul Ioan Teodorescu.

 

În meciul de duminică revine pe teren căpitanul Cristi Murgoci, suspendat 10 etape chiar după confruntarea de anul trecut cu aceeaşi echipă, Dinamo Bucureşti, încheiat cu o bătaie generală. Oficialii universitari promit însă că istoria nu se va repeta.

 

 

Atunci au fost suspendaţi mai mulţi jucători bucureşteni, dar şi Cristi Murgoci, a fost o pedeapsă foarte dură. E o dovadă că reglementările Federaţiei sunt mult mai restrictive acum şi împiedică orice fel de incidente. Pentru Cristi e primul meci după această lungă suspendare. Tot duminică revine şi Florin Nistor, după accidentarea suferită la mână”, a completat tehnicianul Teodorescu.

 

Potrivit acestuia, au fost foarte multe accidentări anul acesta- 9 (nouă), însă majoritatea dintre ei şi-au revenit. De altfel, atmosfera în vestiar înaintea partidei de duminică este foarte bună, jucătorii fiind optimişti.

 

Am avut nişte meciuri foarte grele, din care am ieşit însă şi mai determinaţi. Acum vrem să câştigăm tot: cu Dinamo avem atuul că jucăm acasă. Nu e nimic pierdut, putem câştiga în faţa oricărei echipe, mergem cu mentalitatea că ne luăm ce al nostru: victoria”, a dat asigurări jucătorul Adrian Mazăre.

 

 

Rivalitatea cu Dinamo a existat dintotdeauna, mai ales având în vedere spiritul dinamoviştilor, de luptători, transmis din generaţie în generaţie. Dar şi noi vrem şi suntem pregătiţi să învingem! Ne menţinem obiectivul anunţat la început de campionat: să ne menţinem în clasament în primele patru, să intrăm în play-off. Şi pentru asta avem nevoie de sprijinul publicului, pe care îl aşteptăm pe stadion”, a concluzionat Lorin Cantor, managerul executiv al echipei universitare de rugby.

 

”U” Cluj, aflată pe locul 6, va întâlni formaţia Dinamo Bucureşti, poziţia 7 în clasament, duminică, 27 aprilie, în cadrul etapei a V-a a sezonului regulat din SuperLiga Naţională CEC Bank. Meciul se va disputa de la ora 14:00 şi va fi găzduit de Cluj Arena. Preţul unui bilet este de 10 lei şi 1 leu pentru copii, elevi sub 18 ani şi pensionari.

 

Echipa de rugby CS Mănăștur vizitată de ambasadorul Franţei. La echipă joacă mulți studenți francezi - FOTO

Comentarii Facebook