Miercuri 24 Aprilie

U Cluj a terminat cantonamentul in Antalya: doua victorii, trei infrangeri si trei rezultate de egalitate

Universitatea Cluj si-a terminat stagiul de pregatire din Antalya. Clujenii au inregistrat in cele opt amicale doua victorii, trei infrangeri si trei rezultate de egalitate.

 

Clujenii au invins doar doua dintre cele opt echipe: pe Gyeongnam FC (4-0) si pe Cherno More Varna (1-0). Alte trei echipe i-au invins pe clujeni: FC Anzhi (0-1), Wiener Neustadt (1-2) si NK Varteks (1-2). U Cluj a terminat la egalitate meciurile disputate cu Sibir Novosibirsk (1-1), Torpedo Kutaisi (2-2) si Steaua Rosie Belgrad (0-0).

 

"A fost foarte importanta perioada de pregatire pentru ca am stat mai mult timp impreuna cu baietii, am inceput sa ne cunoastem mai bine, sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem si sa punem bazele unui inceput de retur foarte bun. Avem jucatori foarte talentati, creativi, cu fantezie, care pot oricand sa destabilizeze o aparare, dar mecanismul principal pe care ne bazam este echipa. Este foarte important ca fiecare jucator sa-si aduca aportul in acest mecanism, astfel incat eventualele jocuri frumoase sau reusite sa fie consecinta unor lucruri bine facute", a declarat la finalul cantonamentului Ionut Badea, antrenorul echipei, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

"Ne-am intarit foarte mult, suntem alta echipa, privim si noi lucrurile altfel, nu mai suntem asa speriati. Ne-am intarit cu fotbalisti, ca sunt de la Dinamo sau alte echipe nu conteaza, conteaza ca au valoare. Aici ne-am antrenat pe terenuri excelente. Pentru spectacolul fotbalistic ar fi bine sa se joace pe vreme buna campionatul din Romania. Acum, asta este treaba celor de la liga si federatie daca se va incepe campionatul", a spus si capitanul echipei, Gabriel Bostina.

 

Iata toate rezultatele obtinute de U Cluj in amicalele din Antalya:

U Cluj-Sibir Novosibirsk 1-1
U Cluj-Torpedo Kutaisi 2-2
U Cluj-FC Anzhi 0-1
U Cluj-Wiener Neustadt 1-2
U Cluj-Gyeongnam FC 4-0
U Cluj-NK Varteks 1-2
U Cluj-Cherno More Varna 1-0
U Cluj-Steaua Rosie Belgrad 0-0

Comentarii Facebook