U Cluj revine in glorie pe Cluj Arena, dupa ce zdrobeste Gaz Metan Medias cu 5-2

 

Universitatea Cluj revine in glorie pe Cluj Arena, dupa un meci de senzatie facut la Medias contra echipei locale, Gaz Metan. Printul Cristea a fost omul meciului, inscriind de 3 ori.

 

Meciul a fost dominat de clujeni inca de la inceput si Cristea s-a grabit sa ii demonstreze patronului Florian Walter ca nu a gresit cand a spus ca va fi omul meciului, inscriind in minutul 4 dupa o pasa venita de la Tony.

 

Opt minute mai tarziu, acelasi Cristea a patruns in careu si s inscris al doilea gol cu un sut la coltul lung. Clujenii au fortat si, sase minute mai tarziu, Marinescu a inscris golul cu numarul trei, cu un sut la vinclu.

 

Gaz Metan Medias a reusit sa punctele in minutul 33, cand Bud a trimis mingea in plasa, dar la reluare s-a dovedit ca a fost un autogol, mingea fiind atinsa de Bazzi.

 

Dupa pauza, clujenii au revenit in meci mai hotarati si pe rand, Tony a inscris in minutul 63, iar Adrian Cristea a reusit hattrick -ul in minutul 74.

 

Jucatorii echipei Gaz Metan Medias au avut o ultima tresarire de orgoliu in minutul 90+1, cand Hoban a inscris si a dus scorul la 5-2.

 

Vezi si...

Cristea a reusit primul hattrick din cariera in tricoul U Cluj: "Nu m-a chemat nimeni la nationala"

Badea, dupa "executia" de la Medias, scor 5-2: Baietii au inteles perfect ce le-am cerut

Comentarii Facebook