U Cluj, remiză cu FC U Craiova, 1-1, în etapa a 9-a din Superligă. „U”, privată de un gol?


Universitatea Cluj și U Craiova 1948 au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat vineri în etapa cu numărul 9 din SuperLiga. Eugen Neagoe, tehnicianul Șepcilor Roșii, s-a arătat nemulțumit și de data aceasta de arbitrajul VAR din meciul cu FC U Craiova.

U Cluj a deschis scorul prin Negru ('28, autogol), iar Craiova a egalat prin Iancu ('45+3, lovitură liberă). În urma acestui rezultat, echipa lui Eugen Neagoe ocupă locul 15 (4 puncte, golaveraj 5-11), în timp ce formația lui Marius Croitoru se află pe locul 8 (11 puncte, golaveraj 11-10).

Fază controversată în meciul cu FC U Craiova

În minutul 9 al acestei întâlniri, Ioan Filip, mijlocașul în vârstă de 33 de ani al lui U Cluj, a reluat din fața porții, dar Robert Popa, portarul în vârstă de 19 ani al lui FC U Craiova, a respins, scrie Prosport.ro. 

Totuși, analizând reluările pare că portarul lui FC U Craiova a respins mingea, fiind atât el, cât și balonul, după linia porții. Arbitrul Marcel Bîrsan a așteptat analiza din camera VAR, timp de aproximativ două, trei minute. De acolo, Ovidiu Hațegan l-a asigurat că nu a fost gol și „centralul” a dictat lovitură de la colț pentru U Cluj.

Trebuie să tratăm mai serios următorul meci, urmează două meciuri cu contracandidatele, trebuie să câștigăm că trece timpul și nu adunăm nimic. Încercăm să dăm totul pe teren, dar nu reușim. Nu știu ce trebuie să schimbăm, energiile noastre nu sunt bune și probabil de aia nu câștigăm. Însă, n-o să cedăm pentru că suntem la U Cluj și nu avem voie să cedăm”, a declarat Ioan Filip, la finalul partidei. 

Comentarii Facebook