Mihai Stoica, manager FCSB, impresionat de căpitanul Universității Cluj: „Pires m-a șocat”


Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, e surprins de cât de bine vorbește limba romană Romario Pires, mijlocașul brazilian în vârstă de 33 de ani de la „U”.

După declarațiile făcute de Pires la capătul partidei FCU Craiova - U Cluj 1-1, Stoica a precizat că Romario ar fi „un exemplu foarte bun pentru alți antrenori”.

Eu acum văd de ce e Pires căpitan de echipă. E un exemplu pentru foarte mulți antrenori care stau de mai mult timp în România decât el și care nu vorbesc niciodată la nivelul asta. Să folosești cuvintele «fructificăm», «implementăm»... pe mine m-a șocat! Excepțional discurs. Are lexic, e coerent, fantastic!”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Romario Pires a ajuns prima dată în România în 2012, când a semnat cu Gloria Bistrița. Ulterior, până la U Cluj, el a mai evoluat pentru Petrolul, Astra, Hermannstadt și Farul, scrie GSP.

Nu sunt aici să caut alibiuri, trebuie să ne gândim deja la meciul viitor și să-l câștigăm. Am avut ocazii, bară, trebuie să le fructificăm. Dacă nu, nu o să vină victoria. Când vine un antrenor nou, se schimbă energiile, fiecare antrenor are modul său de a pregăti echipa, de a juca. Domnul Neagoe e un antrenor cu multă experiență, am avut puțin timp împreună, cred că ușor, ușor își va implementa filosofia”, a declarat Pires după U Cluj - FCU Craiova, 1-1.

Comentarii Facebook