„U” Cluj - Petrolul 1-2. Ioan Ovidiu Sabău, mesaj dur pentru jucătorii săi: „Naivi, am crezut că va fi ușor! N-aveam voie”


Petrolul Ploiești a obținut o victorie importantă în deplasarea de pe Cluj Arena. Deși au deschis scorul în minutul 55 prin Roguljic, clujenii au pierdut meciul cu Petrolul. Ploieștenii au întors scorul în doar 4 minute prin golurile înscrise de Irobiso și Jyry în minutele 58 și 62. 

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău a taxat neatenția elevilor săi pentru faptul că au pierdut un meci pe care l-au controlat în totalitate.

„Am fost neatenți, acea lovitură liberă, au plecat pe contraatac. Naivi, am crezut că va fi ușor, nu ne-am luat măsuri. Era un meci important, n-aveam voie să pierdem. Chiar dacă nu câștigam, n-aveam voie să pierdem. La golul doi al lor, am avut mingea, puteam să jucăm în față, au plecat pe contraatac și am luat gol.

Trebuie să strângem rândurile, am făcut un joc bun, am demonstrat că știm să jucăm fotbal, dar se întâmplă. Avem obiective, încă nu ne-am salvat de la retrogradare, avem meciul de Cupă. Asta e meseria, aceeași jucători din Cupă au jucat fotbal și azi. Se întâmplă, dar sunt supărat pentru că puteam evita. Sunt foarte multe lucruri bune de extras din meci. Și posesia, ocaziile.

Un meci bun, controlat, am avut 60-70% posesie. Sunt statistici, date, dar meciul e pierdut. Trebuie să avem forță să mergem mai departe. Posibil să nu fi fost inspirat la schimbări, trebuia să gândesc altfel, dar abia după ce le faci vezi și e ușor să tragi concluzii. Dar cred că trebuia să gândesc altfel la 2-1, să schimb sistemul de joc. Nu mereu îți vin acele idei bune de moment.

Era mai aproape de mine Dorinel Oancea și îi explicam cum să joace, după i-a dat două-trei pase bune lui Popică. Asta e meseria”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj – Petrolul 1-2.

După acest rezultat, U Cluj ratează șansa să treacă pe primul loc al playout-ului. „Șepcile roșii” rămân pe locul 4 cu 26 de puncte. 

cas.png

Comentarii Facebook