U Cluj nu a renuntat la "printul" Adrian Cristea

Patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat ca nu a renuntat la aducerea la echipa a dinamovistului Adrian Cristea. Campania de achizitii nu s-a terminat, a spus Walter.

 

"Nu am renuntat nici la Cristea, imi doresc un asemenea fotbalist. Imi doresc foarte mult sa facem o figura frumoasa in Liga 1 si sa oferim publicului un fotbal frumos", a declarat patronul Universitatii Cluj, citat de site-ul oficial al clubului, universitateacluj.ro.

 

El este multumit de cum decurge cantonamentul in Austria al fotbalistilor clujeni si anunta noi transferuri. "Sunt multumit de ceea ce vad la echipa, de felul in care se lucreaza. Imi place sa-i vad pe baieti ca zambesc si muncesc foarte mult. Marian Pana, Cristi Dulca si Dorin Zotinca colaboreaza foarte bine impreuna, acest lucru se vede. Campania de achizitii nu s-a incheiat, cu siguranta vor mai veni doi jucatori", a mai spus Walter.

 

Clujenii au programate in aceste zile cinci partide de pregatire. Joi, 1 iulie, vor intalni Dinamo Bucuresti, de la ora 19.00, sambata vor juca cu Videoton, luni cu campiona Egiptului, Al Ahly, iar miercuri cu Leogang.

Comentarii Facebook