U Cluj mizează pe promovare, cu ajutorul veteranului Tamaș. Fundașul de fier a venit la prezentare în șlapi - FOTO


Managerul U Cluj, Daniel Stanciu, vrea promovarea echipei în prima ligă.

Ne dorim să construim un club puternic, cu o imagine bună, cum era în anii trecuți. ”U” va ajunge în Liga 1, dar nu se poate de pe o zi pe alta. Uitați-vă că UTA a promovat după 10 ani. Ne interesează să avem Academie bună, să fie în primele 10 academii din România. Avem 2-3 tineri foarte talentați, avem un briliant, depinde de el, de noi, să crească, dar la categoria sa de vârstă e cel mai bun din România”, a spus Daniel Stanciu.

Numele juniorului genial nu a fost dezvăluit, scrie Sportulclujean.ro.

Tamaș la ”U” va rămâne unul din cele mai importante transferuri din fotbalul românesc, o să vedeți”, a mai spus managerul lui ”U” Cluj. 

Tamaș a semnat un contract pe un an. ”Eu am venit să promovez cu Universitatea. E un club important, cu suporteri fideli, un oraș unde am prieteni. Am jucat aici cu Steaua, am bătut pe Universitatea, cunosc atmosfera de aici. Stadionul e unul din cele mai frumoase din România. Sper să ajut apărarea, să demonstrez că sunt unul din cei mai buni fundași din România. Vin de la Astra, locul 3, deci cred că cu asta am spus tot celor care spun că sunt expirat. E un proiect important la ”U” Cluj și prietenia cu managerul Daniel Stanciu m-a convins să vin”, a spus Gabi Tamaș.

Comentarii Facebook