Incredibil : Daca promoveaza, U Cluj va juca la Alba Iulia si nu pe stadionul CFR Cluj

AC Milan si Inter pot juca pe acelasi stadion, CFR si U Cluj nu. Florian Walter a anuntat ca stadionul din Alba Iulia este deja inchiriat.

 

Intr-un interviu la postul de radio Sport Total FM, patronul clubului clujean a anuntat ca in eventualitatea probabila a promovarii in Liga1, Universitatea va juca la Alba Iulia.

 

Decizia are la baza faptul ca stadionul actual al clujenilor, din complexul Clujana, nu indeplineste normele Ligii 1, iar Cluj Arena, noul stadion pe care va juca Universitatea, este inca nefinalizat.

 

"Am depus la licenta dosarul, am inchiriat stadionul din Alba Iulia. Este aproape de Cluj si este omologat. Unirea a retrogradat, din pacate. Am gasit sprijin la primarul din Alba Iulia. Am mai spus ca ne intereseaza promovarea, indiferent ca este de pe primul sau de pe al doilea loc. Pana nu suntem acolo, nu putem sa spunem ca am reusit ceva", a declarat Florian Walter.

 

Decizia este socanta deoarece in oras exista stadionul CFR, la standardele Ligii Campionilor. Se pare insa ca cele doua conduceri nu s-au inteles, sau nu au incercat sa se inteleaga asupra posibilitatii ca U Cluj sa inchirieze stadionul din Gruia, dand astfel posibilitatea iubitorilor de fotbal din Cluj sa asiste la meciurile Universitatii.

 

Este regretabil, tinand cont de faptul ca foarte multi pasionati de sport merg dintotdeauna la meciuri atat la CFR cat si la U Cluj. Se alimenteaza astfel rivalitatea inutila intre cele doua cluburi, rivalitate preluata si exagerata pana la violenta uneori de cativa "suporteri" ai unuia sau altuia din cluburi.

 

Ca o comparatie, doua din cele mai importante formatii din Europa, Inter Milano si AC Milan folosesc acelasi stadion pentru un numar de meciuri mult mai mare decat cel jucat de formatiile clujene.

Comentarii Facebook