U Cluj învinsă de Metaloglobus. U Cluj are o victorie din 5 meciuri


U Cluj nu a reușit victoria nici cu Metaloglobus și rămâne pe poziția 17 în clasament. 

Cristi Dulca nu s-a putut baza pe Dorin Goga şi Cristian Gavra, ambii accidentaţi, iar alți 10 jucători au fost cu probleme medicale. Metaloglobus a profitat și a câștigat meciul de sâmbătă cu scorul de 2-0.

Etapa viitoare, clujenii vor juca contra UTA Arad, la Târgu Mureş, fără spectatori, ca urmare a incidentelor care au avut loc pe cluj Arena la finalul campionatului trecut, când suporterii U Cluj au lovit cu un scaun în cap un jandarm.

A fost o săptămână grea la Universitatea Cluj. Am avut 12 jucători cu probleme medicale, inclusiv persoane din cadrul staff-ului, din cauza unei enterocolite. Nu pot să pun, însă, rezultatul pe seama acestui lucru. Este o situaţie destul de grea şi trebuie să se schimbe ceva! Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat, pentru că în prima repriză am jucat foarte bine, am avut ocazii, am dominat jocul. Am primit acel gol dintr-o lovitură liberă, după ce mingea s-a plimbat pe bară. Nu am fost atenţi, iar ei au înscris. În debutul reprizei a doua, la fel, am greşit nepermis şi s-a făcut 2-0. Nu am reuşit să marcăm, chiar dacă am avut atitudine şi am întâlnit o echipă cu mulţi jucători buni, care au evoluat în Liga 1. Am jucat pe un teren foarte rău, cred eu, dar nu mai e loc de scuze. Trebuie să vedem în zilele următoare ce putem modifica, pentru că urmează partide grele în campionat, vine Cupa României şi e o situaţie dificilă! Eu am venit la Universitatea ca să lucrez şi nu credeam că vom ajunge aici”, a spus Cristi Dulca, la final.

Comentarii Facebook