U Cluj învinge pe Mioveni și câștigă trei puncte vitale


U Cluj a reușit o victorie foarte importantă în meciul cu Mioveni, scor 1-0. Cele trei puncte consolidează rămânerea în Liga 1 a clujenilor.

Golul victoriei a fost reușit de Mamadou Thiam, în minutul 72. U Cluj a ajuns pe locul 5 în play off, având 26 de puncte, cu trei victorii din ultimele 5 meciuri. 

Neluțu Sabău a spus că este mulțumit de rezultatul final, dar nu și de evoluția echipei săi.

Mă așteptam să fie foarte greu, pentru că este greu să joci cu o echipă care e deja retrogradată. Am fost destul de crispați, am fost destul de lenți, nu am pregătit acțiunile, dar am spus că ăsta va fi cel mai greu și cel mai urât meci. Am început timizi, crispați, foarte, foarte tensionați. Astăzi nu aveam voie să pierdem, le-am și spus că nu avem voie să pierdem acest meci, o victorie meritată.

Important să ai astfel de jucători (n.r. ca Alex Chipciu), pentru că el este un exemplu pentru tineri, au de învățat de la el. Echipa s-a străduit mai mult în a doua repriză, am avut și acel 11 metri la Remacle, nu știu de ce nu s-a dat. Până la urmă e bine că am câștigat.

Urmărește documentarul Teroarea din pădure, povești reale și fii martor unor experiențe supranaturale. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:00.

Sunt foarte mulțumit că am reușit să câștigăm, așteptăm meciul de joi și sper să ne putem califica. Am înțeles că nu (n.r. U Cluj nu are licența pentru cupele europene). Pe mină mă interesează să salvez echipa de la retrogradare, am o presiune pe umeri. Încă suntem la 80-85%. Nu mă gândesc ce se întâmplă din vară, eu am doar responsabilitatea să salvez echipa de la retrogradare”, a spus Neluțu Sabău.

Comentarii Facebook